Jumaat, 26 November 2010

~ Kisah Si LolyPopzs Dengan Si Flawerzs~

~ Kisah bermula apabila sebiji lolypopzs yang comei..berbentuk bulat yang besar..berwarna warni yang hidup ceria..bertemu dengan si Flawerzs merah yang menyampah..(xsuka bunga pun)..hahaha...poyoszzz xde kaitan pun tajuk dengan entry hari ni..saje nak tunjukkan gambo paling menyampah dlm idup..tahap gaban gedik...hahaha..k mari tengok...zaazzzz

~kisah cinta bermula..lolypopz dan Flawerzs~


*



*
*



*
*



~Akhirnyer disatukan...hahaks gilerrk arr cite merepek...~

*

*


*

*

tetiba....jeng jeng...

~ah bubblesss..hehehe..dari mana dtg bola terbang ni..~ (poyozss)


*


*


*


*

~la xde keje apa budak dua orang ni...dah beso panjang main bola terbang..eh belon ea..eh bubbles kot..entah layan la..~


*

*





~kesian flawers kena buang akhirnyerr...~

hehe..sebenarnyer ni adalah gambo ala-ala pre wedding kami...k nanti kan yerk entry di lain hari...utk hari ni..ni sajela dari Kisah Si Lolypopzs dan Si Flawerzs...

K see next entry untuk kisah mrepek ini..terima kasih kerana melayan cite dongeng paling mrepek dlm dunia...

Rabu, 17 November 2010

~Kenangan Lalu..Konvokesyen di POLIMAS~

hahahaha tetibe terajin plak nak keluar macam entry..godek punyer godek..terjumpa plak gambo ni..hehek..ni adalah time konvokesyen ku di POLIMAS..i miss polimas sangat..banyak kenangan yang tak dapat lupe..macam2 la..kang kalau cite bnyak plak episo..episod suke duke pun ade..hahahk..
k la biar gambar jela yang bercerita..zaaasss layanzzz...

~ni aku with ielah~

~Achue, ielah and aku..huhu pinjam baju orang, time ni elah punyer time~

~see ni la kami, memang time budak perdagangan dah time out..ni time budak awam plak~
~time heppy..achue, ielah, uya and aku, sedih gak eija xdapat join dengan kiteorang~
~ni plak aku n my mak..hehe..muke mak aku yang dah letih layan aku~

~hehe ni plak en.tunangku dengan kakak sayangku (mak aku kat belakang tu..dah malas nak layan kiteorang yang kaki bergambo~

~jalan2 dengan Eirfan..comeil ku~

dah lama entry ni tersadai dalam inbox ku, tapi hari ni baru terasa nak upload..hahaha..ni la anak buah aku yang commeeii sangat..dan aku geram dengan dia..jalan-jalan dengan eirfan di Taman KLCC dan menjadi fotografer eirfan buah hatiku..hehek..

 
~ni eirfan with ayah n ibu, ummi plak tangkap gambar eirfan~

~Bapaku pulang dari kota, bapaku belikan kereta..kereta mainan warna merah..boleh ku bawa ke sekolah..pon..pon..pon..pon..pon..kereta ku kecil ku berbunyi..hehehe eirfan ku comei~

~si ibu tidak lepaskan peluang~

~dan ini aku suke syok sendiri di Taman KLCC~
~eirfan with ummi n ibu~

~Mood nak kahwin..TENSION~

emm makin tension untuk memikirkan majlis..aku dah makin kebengongngan..aahhhh dengan kerja akhir tahun..pastu \tanggung plak kerja kawan aku..toolluunnn...sampai bog aku pun dh lama tak layan...xdapat nak berkongsi isu semasa lagi..kat opis plak hampes toll..semua tak leh nak on line...geram sei..addooii..
~bezz jerk si bubu aku ni, layan tido..tak de nk merasa ke TENSIONAN ini..waahh~

Jumaat, 24 September 2010

~Aku jadi Supplier Coklat..Yummy~

 Emm salam kengkawan..huhuhu xsangka sekarang aku dah start jual coklat...macam2 jenis..yang pasti aku gerenti memang sedap sangat...so korang kalau beli memang berbaloi sangat..kalau nak review...boleh refer blog biznez aku...bajetkuciput tempahan sentiasa terbuka...lagi pulak korang yang nak kahwin..memang amat sesuai korang untuk jadikan gif...memang lain dari yang lain...special order pun diterima..k kengkawan...









~yang ni nama dia coklat paraline 9 pcs : macam2 rasa..ade caramel, hazel nut, almond laondon, cranberries..design kite boleh pilih, rasa pun boleh pilih ikut suke korang..yummmy memang sedap~

~yang ni pun coklat paralinde tapi besar sikit 35 pcs: RM45.00 per box~


~yang ni memang stok baru, cantikkan..huhu paraline 12 pcs : RM14.00~





 ~Lolychoc..sangat cuumeeii..boleh bg tetamu yang cute..RM1.50 pcs macam2 kan design ikut korang nyer tema bile weeding~

 ~yang ni ciklat oreo dalam dia..gambar tu jangan risau..boleh makan...gambo yang special pun diterima..nak letak gambo korang pun ok gak kalau nak letak..memang sweet sangat..RM1.80 pc~




 ~ni pun choc oreo..tapi special order k...RM2.20 per pc~





 ~yang ni roses design...45 pcs RM35.00 box..


Wahhh dunia coklat ku...memang sedap...kepada kengkawan ku..marilah order...lagi banyak order..lagi murah dapat...untuk review macam2 produk jangan lupe untuk layan blog bajetkuciput.blogspot.com





Isnin, 13 September 2010

~Keluarga baru Kami..Mohd Eirfan Hakimi (anak ummi)~

salam..dah lama sangat xbuat entry terbaru kan..entry kali ni..just nak kongsi bersama..pada 26 jun 2010 lepas aku telah menjadi "Ummi" kepada anak buah comei ku.."Muhamad Eirfan Hakimi" sangat comel..kini usia anak ummi (jangan marah abang aidil) dah 2 bulan setengah..dan aku sentiasa merindui dia..

 

~ni adalah kakak aku, selepas dia bergelumang untuk melahirkan anak cumei nyer..tetap comeil kakak ku...kak cici, nana sayang kak cici..~

~haha ini lah eirfan, sangat tembam time mule2 lahir..tapi sekarang sangat comei..aku geram (nada sangat terlampau geram)~

~si eirfan ni, keluar2 jerk rambut terpacak..amboi..ni kes ape ni..rambut terpacak..cumei..cumei~

~ni pulak..eirfan ngan ibu dia semasa pantang di rumah ku..eirfan ku cumei~


Rabu, 14 Julai 2010

~Bbq time~

~hahaa...ni adalah bbq time...kiteorang semua buat kat umah abang ipar aku...so far bbq tu semua recepi aku..huhu memang bez...~




~huhuhu resepi tak menjadi..ayam ku hangus..tapi ni sebab orng yang bako xteror..hahak~






~kakak comel ku~

~k..see next entry..tatata~