Jumaat, 26 November 2010

~ Kisah Si LolyPopzs Dengan Si Flawerzs~

~ Kisah bermula apabila sebiji lolypopzs yang comei..berbentuk bulat yang besar..berwarna warni yang hidup ceria..bertemu dengan si Flawerzs merah yang menyampah..(xsuka bunga pun)..hahaha...poyoszzz xde kaitan pun tajuk dengan entry hari ni..saje nak tunjukkan gambo paling menyampah dlm idup..tahap gaban gedik...hahaha..k mari tengok...zaazzzz

~kisah cinta bermula..lolypopz dan Flawerzs~


*



*
*



*
*



~Akhirnyer disatukan...hahaks gilerrk arr cite merepek...~

*

*


*

*

tetiba....jeng jeng...

~ah bubblesss..hehehe..dari mana dtg bola terbang ni..~ (poyozss)


*


*


*


*

~la xde keje apa budak dua orang ni...dah beso panjang main bola terbang..eh belon ea..eh bubbles kot..entah layan la..~


*

*





~kesian flawers kena buang akhirnyerr...~

hehe..sebenarnyer ni adalah gambo ala-ala pre wedding kami...k nanti kan yerk entry di lain hari...utk hari ni..ni sajela dari Kisah Si Lolypopzs dan Si Flawerzs...

K see next entry untuk kisah mrepek ini..terima kasih kerana melayan cite dongeng paling mrepek dlm dunia...

Rabu, 17 November 2010

~Kenangan Lalu..Konvokesyen di POLIMAS~

hahahaha tetibe terajin plak nak keluar macam entry..godek punyer godek..terjumpa plak gambo ni..hehek..ni adalah time konvokesyen ku di POLIMAS..i miss polimas sangat..banyak kenangan yang tak dapat lupe..macam2 la..kang kalau cite bnyak plak episo..episod suke duke pun ade..hahahk..
k la biar gambar jela yang bercerita..zaaasss layanzzz...

~ni aku with ielah~

~Achue, ielah and aku..huhu pinjam baju orang, time ni elah punyer time~

~see ni la kami, memang time budak perdagangan dah time out..ni time budak awam plak~
~time heppy..achue, ielah, uya and aku, sedih gak eija xdapat join dengan kiteorang~
~ni plak aku n my mak..hehe..muke mak aku yang dah letih layan aku~

~hehe ni plak en.tunangku dengan kakak sayangku (mak aku kat belakang tu..dah malas nak layan kiteorang yang kaki bergambo~

~jalan2 dengan Eirfan..comeil ku~

dah lama entry ni tersadai dalam inbox ku, tapi hari ni baru terasa nak upload..hahaha..ni la anak buah aku yang commeeii sangat..dan aku geram dengan dia..jalan-jalan dengan eirfan di Taman KLCC dan menjadi fotografer eirfan buah hatiku..hehek..

 
~ni eirfan with ayah n ibu, ummi plak tangkap gambar eirfan~

~Bapaku pulang dari kota, bapaku belikan kereta..kereta mainan warna merah..boleh ku bawa ke sekolah..pon..pon..pon..pon..pon..kereta ku kecil ku berbunyi..hehehe eirfan ku comei~

~si ibu tidak lepaskan peluang~

~dan ini aku suke syok sendiri di Taman KLCC~
~eirfan with ummi n ibu~

~Mood nak kahwin..TENSION~

emm makin tension untuk memikirkan majlis..aku dah makin kebengongngan..aahhhh dengan kerja akhir tahun..pastu \tanggung plak kerja kawan aku..toolluunnn...sampai bog aku pun dh lama tak layan...xdapat nak berkongsi isu semasa lagi..kat opis plak hampes toll..semua tak leh nak on line...geram sei..addooii..
~bezz jerk si bubu aku ni, layan tido..tak de nk merasa ke TENSIONAN ini..waahh~