Isnin, 29 Ogos 2011

Salam aidilfitri buat semua umat islam di dunia..buat kengkawan dan saudara mara semua..moga kite semua mendapat keberkatan di dalam bulan ramadhan dan menyambut syawal dengan penuh keindahan.amin...


ikhlas dari kami sekeluarga:

Muzamil & Zahliana

Menci...Lewat Masuk Opis

wahhhh...pertama kali untuk dalam idup..aku masuk lambat ke opis..time study pun xpernah aku masuk lambat yang tahap melampau..hihik..almaklum nak cuti raya ni..terlajak tido..kena plak hujan..lagi syahdu aku tido..sangat sedih pulak bile terlambat masuk opis..tapi cam ne orang yang selalu masuk lambat ea..aku masuk lambat pun dah sedih giler..tadi pun cam nak nangis jerk rasa..sib baik tak membebel marah ngan laki aku..dia la punca tak kejutkan aku..hehek..dah memang aku jenis susah bangun kan..heheheh..

tapi ini memang sejarah dalam idup ku..masuk opis lambat..hahahk itu jerk nak cite..
menci..menci..aku lewat...
 

Rabu, 24 Ogos 2011

Gambo Pre Wedding

salam sayang buat semua, cewah..hahahk...baru berkesempatan rasanya untuk mengentry kan gambo-gambo semasa pre wedding...kalau ingat semasa entry Kisah si Lolypopzz dengan Flawers ni adalah sambungan bagi kejadian tersebut..hehehek..memang dah lama giler..mau gak rrr 5 bulan dah hampir setengah tahun sei..aku baru terhegeh2 nak upload..nak mengentry kan ia..

tapi perlu diingatkan sekiranya rasa nak muntah..jangan tengok ok..just nak berkongsi dengan korang jerk..sebab apa yang menarik bukanla cara posing tapi suasana dan keindahan alam yang ada dilokasi..

Al-konun pre wedding ni yang dibuat di Tasik Ampang Hilir, tasik ni sempoi jerk tapi bile dapat dia punyer anggel memang lawa beb..tapi tukang posing pun mau kena posing maut gak ok...klu tak gambo tak cun pun..hahaha...

k wat eber..klu nak teruskan mari melayan bersama ok...hehehe...untuk makluman, gambo diedit sendiri oleh saya (ade bakat tak)

 ~saiz tangan kami sama, sebab GEMOK yang TOMEI..heheh~

~Nescafe Ais + Teh Ais~

~helo2...kikikiki..xboleh belah sei~

~Panjang tol Muncung itew..abi ku cover sei~

~teringin nak main buble..xpuas main waktu kecik~

 
 
~poyozzz jerk.~


 











K la..layan..dah penat kan tengok gambo2 ni...agak2 menyampah..udah-udah la..tak nengok lagi..sekia itew saja..nantikan gambo yang akan menyusul lagi... 

Isnin, 8 Ogos 2011

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak

Salam buat semua folower, dan pembaca dalam diam blog aku..dan semua yang mengenali aku..1 ogos 2011, kita akan menyambuat bulan puasa ramadhan..akhirnyer hutang puasa pun dah sttle bayar..hahaha terok betol kan..suke buat last minit..emm moga bulan puasa kali ini, kite semua akan mendapat barakah dari Allah SWT..

ini merupakan kali 4..aku menyambut posa di PPSPPA..pape pun insyallah ada yang terbaik untuk posa kali ini...alhamdullilah juga, pertama kali untuk tahun ini, sambutan puasa adalah dengan suami terchenta.. hihik..walaupun kami duduk berjauhan..walaupape pun, insyallah kalau kesempatan aku akan pulang ke Kedah untuk menjalankan tanggungjawab ku..mohon ampun kepada en.suami ku..

~yum..yum..kurma~