Jumaat, 24 September 2010

~Aku jadi Supplier Coklat..Yummy~

 Emm salam kengkawan..huhuhu xsangka sekarang aku dah start jual coklat...macam2 jenis..yang pasti aku gerenti memang sedap sangat...so korang kalau beli memang berbaloi sangat..kalau nak review...boleh refer blog biznez aku...bajetkuciput tempahan sentiasa terbuka...lagi pulak korang yang nak kahwin..memang amat sesuai korang untuk jadikan gif...memang lain dari yang lain...special order pun diterima..k kengkawan...









~yang ni nama dia coklat paraline 9 pcs : macam2 rasa..ade caramel, hazel nut, almond laondon, cranberries..design kite boleh pilih, rasa pun boleh pilih ikut suke korang..yummmy memang sedap~

~yang ni pun coklat paralinde tapi besar sikit 35 pcs: RM45.00 per box~


~yang ni memang stok baru, cantikkan..huhu paraline 12 pcs : RM14.00~





 ~Lolychoc..sangat cuumeeii..boleh bg tetamu yang cute..RM1.50 pcs macam2 kan design ikut korang nyer tema bile weeding~

 ~yang ni ciklat oreo dalam dia..gambar tu jangan risau..boleh makan...gambo yang special pun diterima..nak letak gambo korang pun ok gak kalau nak letak..memang sweet sangat..RM1.80 pc~




 ~ni pun choc oreo..tapi special order k...RM2.20 per pc~





 ~yang ni roses design...45 pcs RM35.00 box..


Wahhh dunia coklat ku...memang sedap...kepada kengkawan ku..marilah order...lagi banyak order..lagi murah dapat...untuk review macam2 produk jangan lupe untuk layan blog bajetkuciput.blogspot.com





Isnin, 13 September 2010

~Keluarga baru Kami..Mohd Eirfan Hakimi (anak ummi)~

salam..dah lama sangat xbuat entry terbaru kan..entry kali ni..just nak kongsi bersama..pada 26 jun 2010 lepas aku telah menjadi "Ummi" kepada anak buah comei ku.."Muhamad Eirfan Hakimi" sangat comel..kini usia anak ummi (jangan marah abang aidil) dah 2 bulan setengah..dan aku sentiasa merindui dia..

 

~ni adalah kakak aku, selepas dia bergelumang untuk melahirkan anak cumei nyer..tetap comeil kakak ku...kak cici, nana sayang kak cici..~

~haha ini lah eirfan, sangat tembam time mule2 lahir..tapi sekarang sangat comei..aku geram (nada sangat terlampau geram)~

~si eirfan ni, keluar2 jerk rambut terpacak..amboi..ni kes ape ni..rambut terpacak..cumei..cumei~

~ni pulak..eirfan ngan ibu dia semasa pantang di rumah ku..eirfan ku cumei~